Gå tilbake til:
Du er her:
Keramikk. Bergen kulturskole

Vi tar opp elever så lenge det er ledige plasser. Søknadsfristen for neste skoleår er 1. april. Det tas likevel opp elever på ledige plasser; spesielt i individuelle fag.  Det er korte eller ingen ventelister på mange fag; også flere fag enn de som etter hvert listes opp her.

Musikk

Band:
El. bass band, torsdager, fra 8 år - Åsane kulturhus
Strykeinstrumenter:
Fiolin - Bergen Vest og  sentrum
Bratsj - Haukeland skole, sentrum, Steinerskolen Storetveit
Kontrabass - sentrum

Visuelle kunstfag

Kjøkkelvik skole - Billedkunst tirsdag kl 14.30-16.10 (veiledende alder født 2012-2015), kl 16.30-18.00  (veiledende alder født 2010-2011) og kl 18.15-20.00 (veiledende alder født 2009 og før)
Paradis skole - Billedkunst mandager kl 18.40-20.30 Alder født 2008 og eldre
Generelt ønskes det også søkere født fra 2009 og eldre; uavhengig av bydel.

Kulturskolen Strømgt 19 - Kreativt filmverksted, Grupper anslagsvis alder 13-15 år og 16-18 år. Filmtilbud kommer våren 2023.

Dans
Rådalslien skole – jazzdans på ulike nivåer/aldersgrupper –  mandager
Bønes arena  - klassisk ballett og jazzdans på ulike nivåer/aldersgrupper – mandager, onsdager og torsdager
Kjøkkelvik skole   - hip hop på ulike nivåer/aldersgrupper – torsdager
 

Teater
Det tas ikke inn flere elever på teater nå da gruppene er godt i gang med arbeid frem mot forestillinger. Men søk gjerne. Søknaden vil da gjelde for høsten med oppstart ved skolestart i august.

Musikkterapi
2 ledige plasser på det nye tilbudet Familiemusikk. 
Les mer om tilbudet her:   Familiemusikk  

 

Nye søknader registreres fortløpende. Hovedopptak er gjennomført ved utgangen av juni, men det blir alltid noe ledig for restopptak i august og videre utover høstsemesteret. Skriv det i merknadsfeltet hvis du søker på utlyst ledig plass. Følg gjerne opp med en telefon eller send en e-post.

Venteliste og ledige plasser samtidig? Med mange ulike tilbud for ulike aldersgrupper på ulike steder og tider, vil det alltid være noen ledige plasser selv om det fortsatt er mange søkere på ventelisten. Flere søkere takker nei til tilbudt elevplass fordi det ikke passer med tid og sted. Ventelisten er lengst til pianoundervisning. Derfor anbefales musikkopplæring innen stryk og blås med korte ventelister. Disse elevene har også gode samspilltilbud i orkester og korps. Når det gjelder grupper innen dans, teater og visuelle kunstfag er det vanligvis ikke lange ventelister.

Slik søker du på nettsiden: Søk på søknadsskjema. Har søkeren vært registrert i kulturskolen før, må du logge inn på elevsystemet SpeedAdmin. Lenke til elevsystemet SpeedAdmin finner du også øverst og nederst på kulturskolens framside. Ring eller send e-post om du får problemer.

Her finner du priser for kulturskolens tilbud.

Gå direkte til søknadsskjema eller les mer under Søknad om elevplass.

Telefon: 55 56 80 50
E-post: bergen.kulturskole@bergen.kommune.no