Gå tilbake til:
Du er her:
Bildet viser kreative aktiviteter innen tegning og maling.

Bergen kommune arrangerer en rekke kurs for barn og unge. Enkelte av tilbudene følger skoleåret, andre er avgrenset til et visst antall ganger. Alle kurs og verksteder krever påmelding.  Egenandelen er kr 200-560 per kurs, gratis med Aktivitetskortet. 

Høstens kurs er nå fulle eller i gang. Det settes opp nye kurs til våren, oversikt kommer cirka desember. 

  • Helgekurs i sjakk,  1.-7. trinn, Åsane. 
  • Grunnkurs i Hip Hop-dans, Fana. 
  • Filmverksted 5.-7. trinn, Fana. 
  • Filmverksted ungdomsskolealder, Fana.
  • Lipstick Music, Fana. Les mer i fanen under. 
  • Kulturagentene Sofus 5.-7.trinn, Landås. Deltakerne får prøve ulike kunstuttrykk. I tillegg blir det utflukter og turer i nærmiljøet på Landås. 

DUG er en egen satsning med danseverksteder med ung-til-ung formidling. Instruktørene er selv unge mennesker som har fått god opplæring i DUG sine metoder. På danseverkstedene blir det undervist i ulike stiler, som hip hop, jazz, moderne og showdans/miks av stiler. DUG-kursene fokuserer på danseglede, danseferdigheter og det sosiale. 

Slik går du frem:

Let frem riktig kurs på www.deltager.no/BK med å skrive inn DUG i søkefeltet. Da kommer alle DUG sine dansekurs opp. Husk å sjekke sted, alder og dansestil. Her ser du en oversikt over kursene som er planlagt og klar for påmelding:

  • Dansekurs i hip hop/commercial, 14-19 år, Åsane. 

Åpent i skoleåret

Dansekursene går over et semester, med oppstart første uken i september. Opphold i skoleferier og ved helligdager. For informasjon om oppstart, tid og sted for hvert kurs, se www.deltager.no/BK.

Vi etablerer oss i flere bydeler, følg med på deltaker.no/bk og på Facebook. Sjekk også ut www.dansutengrenser.com, hvor du kan lese mer om arbeidet vårt.

Spørsmål? Ta kontakt med Brita Grov på epost: Brita.Grov@bergen.kommune.no

Lipstick er et musikkverksted for jenter på Fana kulturhus. Her kan du lære å spille et instrument og samtidig bli kjent med masse fine folk. På Lipstick Music kan du få undervisning i bassgitar, el-gitar, tangenter, vokal og trommer. I tillegg setter vi sammen band som øver inn låter til en avslutningskonsert hvert semester.  

Gjennom 10 år har Lipstick Music vært et viktig fritidstilbud for mange, og en god, musikalsk plattform for unge jenter. Alle instruktørene er dyktige musikere med lang erfaring. På Lipstick Music legger vi også stor vekt på et godt sosialt miljø. 

Bli med!

Vil du spille trommer, keyboard, bass, gitar eller synge i band? Ta kontakt med Tone B. Lonar på e-post: tone.lonar@bergen.kommune.no

Jenter spiller i band i regi av Bergen kommune.
Bli med på musikkverksted med Lipstick Music.