RSS

Deler av Bønes, kokevarsel 23. februar

Vannprøver viser at kvaliteten på drikkevannet i områder av Bønes ikke er tilfredsstillende. Vi råder dere derfor til å koke drikkevannet inntil videre.

Søndre Skogveien, vannstenging og kokevarsel -føre-var torsdag 22. februar

Arbeidet på hovedvannledningen i området Søndre Skogveien i dag 22.02. var ferdig 16:15, og alle skal ha fått vannet tilbake.

Kringstølen, vannstenging mandag 26. februar fra kl. 08.00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Kringstølen mandag 26. februar fra kl. 08.00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

Damsgårdslien, vannstenging mandag 26. februar fra kl 08.30

På oppdrag for privat rørlegger som skal utføre arbeid på privat vannledning stenger vi vannet på hovedledningen til noen adresser i området rundt Damsgårdslien 26. februar fra kl. 08.30.

Gamle Breiviksveien, vannstenging mandag 26. februar fra kl. 10:00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Gamle Breiviksveien mandag 26. februar fra kl. 10:00. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

Ravnestølen, vannstenging mandag 26. februar fra kl. 08.30

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Ravnestølen mandag 26. februar fra kl. 08.30. Arbeidet forventes ferdig i løpet av dagen.

Grønnestølslien, vei- og vannstenging tirsdag 27. februar fra kl. 09.00

På grunn av arbeid på hovedvannledningen vil vannet bli stengt til noen adresser i området rundt Grønnestølslien tirsdag 27. februar fra kl. 09.00. Veien vil bli stengt ved Grønnestølslien 20.

Fornying av avløpsledninger

Vi fornyer avløpsrør, og for å unngå å grave opp gaten, støper vi nye plastrør inn i eksisterende avløpsrør. For å herde de nye rørene brukes vanndamp.