Gå tilbake til:
Du er her:
RSS

Siste nytt

Anbefaler ny oppfriskningsdose til deg over 75 år

Nasjonale myndigheter anbefaler nå en ny oppfriskningsdose av koronavaksinen til innbyggere over 75 år. Les mer om hvor og når du kan motta vaksinedosen.

Slik får du gratis selvtester

Ønsker du å teste deg for korona, kan du fremdeles hente gratis selvtester på Spelhaugen og Innbyggerservice.

Nye åpningstider for koronatelefonen fra 13. juni

Fra mandag 13. juni er koronatelefonen 55 56 77 00 åpen mandag, tirsdag, onsdag og fredag 09.00–15.00 og torsdag 10.00–16.00. Telefonen er stengt i helger.

Kun hurtigtester og selvtester på Spelhaugen fra 1. juni

Tirsdag 31. mai er siste åpningsdag for PCR-testing på Spelhaugen i Fyllingsdalen. Teststasjonen vil deretter tilby hurtigtest til de som har behov for dette for å få et gyldig koronasertifikat.

Imponert over innsatsen til koronatelefonen

Siden mars 2020 har koronatelefonen mottatt over 460.000 henvendelser. Helsebyråd Beate Husa takket nylig de ansatte med blomster og kake. – Jeg er dypt imponert over innsatsen, sier hun.

Nye åpningstider på Spelhaugen fra 2. mai

Teststasjonen på Spelhaugen endrer åpningstider fra og med 2. mai. Dette gjelder både for utlevering av selvtest og for PCR-test.

Slutt på daglig publisering av smittetall

29. april var siste dag med daglig publisering av smittetall på kommunens nettsider. Smittetallene vil i stedet bli publisert i månedlige rapporter i mai og juni.

Koronavaksine

Her finner du timebestilling, drop-in og informasjon for alle aldersgrupper om vaksinedose 1, 2, 3 og oppfriskningsdoser.

Reduserer antall apotek som vaksinerer mot korona

Bergen kommune viderefører samarbeidet om koronavaksinering med 13 av 36 apotek fra 26. mars. Det vil fremdeles være apotek fra samtlige bydeler som vaksinerer mot covid-19.