RSS

Søk plass på nytt ballettilbud i Arna

Bergen kulturskole starter opp et nytt tilbud i klassisk ballett i Ytre Arna, for barn 1.- 3. trinn og 4. - 6. trinn, i Kulturhuset Sentrum, mandager. Her finner du søknadsskjema.

Sjekk programmet for Barnelørdag her

Byens barnefamilier kan oppleve en rekke gratis forestillinger og konserter på ulike spillesteder denne høsten. Se lørdagens forestillinger her.

Ledige plasser på Lipstick Music!

Har du lyst å lære deg å spille et instrument og samtidig bli kjent med masse fine folk? Da er Lipstick Music noe for deg. Lipstick Music er for jenter på 13+ Foto: Hans Egil Brekke

Uren-fergen hedret med plakett

Fergen var en viktig forbindelse mellom Gyldenpris og Møhlenpris/sentrum. 21. september ble den hedret med plakett og markering.

Bergenshallen tilbake til idretten

Sidan påske har over 70 000 vaksinedosar blitt sett i Bergenshallen. Måndag 31. august var isen på plass igjen, til stor glede for dei som driv med isidrettar.

16 nye millioner til kulturnæringsformål – disse får tilskudd

Bergen kommune fordeler 16 millioner kroner i ekstramidler til 100 kulturaktører.

Nå åpner ungdomsklubbene etter sommeren. Finn en klubb nær deg!

På kommunens ungdomsklubbene kan du som er i ungdomsskolealder møte venner, spille spill, spille musikk og arbeide med kreative prosjekter som du velger selv.

Velkommen til våre juniorklubber - 5.-7. trinn!

Bergen kommune driver en rekke klubber for deg som går på 5.-7. trinn. Her kan du komme og møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre.

Søk om midler til ettermiddagsaktivitet ved kommunale grunnskoler i høst

Barne- og ungdomsorganisasjoner, FAU (foreldrerådets arbeidsutvalg) og andre frivillige organisasjoner kan søke om midler til aktiviteter på ettermiddagstid ved de kommunale grunnskolene i Bergen.

Kurs og verksteder for barn og unge i høst

I uke 33 startet de første av tilbudene for barn og unge i høst. Her er en oversikt. Enkelte kurs og verksteder er ikke klare for påmelding ennå, men informasjon vil bli lagt ut fortløpende.